avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Datorie finante
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Datorie finante

buna ziua ,ma numesc Petronela,si am o intrebare la dv.,am o datorie de 5500 lei la finante dar am o dobanda de 10000lei in 5 ani,spunti-mi cum pot plati doar datoria,pentru ca dobanda este fff mare,am fost in audienta la finante in Timisoara,si am cerut o recalculare a dobanzii,sa platesc mai putina bobanda,se poate???exista vreo sansa,sa pot plati la finante datoria,fara dobanda,sau macar jumatate din dobanda.Va rog frumos sa ma ajutati,astept un raspuns de la dv.,as vrea sa platesc datoria,dobanda este fff mare,am proprire pe conturi,va rog frumos din suflet,va multumesc frumos,astept un raspuns de la dv.pe adresa mea de E-mail
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 22:51, 25 Ianuarie 2015
Buna seara,
Se poate plati debitul, macar sa nu mai curga majorarile.
Pana la urma trebuie sa achitati si accesoriile( dobanzi si majorari), nu cred sa va scuteasca cineva de ele.
Incercati si faceti o cerere de esalonare.
VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU RASPUNS,as dori sa stiu pot plati doar DEBITUL?
Buna ziua,
Da puteti plati doar debitul, ca sa nu mai curga acccesoriile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce ordine se sting creantele fiscale? Ana Popescu Ana Popescu Este vorba despre un PFA care inregistreaza restante catre ANAF constand din creante fiscale principale cat si creante accesorii. In cazul in care se plateste ... (vezi toată discuția)
demisie urmata de obligatii de plata accesorii ghnicolae92 ghnicolae92 Buna ziua! Sunt student al Academiei de Politie, anterior agent de politie in cadrul DGPMB. Am absolvit Scoala de Politie in iulie 2013, in august incetand ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala fediucmirceacalin fediucmirceacalin in urma unei hoariri judecatoresti am avut retinere din salariu timp de 3 ani suma de 10000lei, la 1luna dupa ce am terminat toata suma am primit o hirtie ... (vezi toată discuția)