avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... legislatie transfer scuola privata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

legislatie transfer scuola privata

Buna ziua!

Am si eu o intrebare: o prietena vrea sa-si transfere copilul de la o scoala privata la una de stat. Ar vrea sa stie conditiile in care se poate si legislata care o sustine in acest sens pentru anu avea probleme; de asemenea, de unde poate afla daca o institutie este acreditata provizoriu sau permanent?


Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 13:30, 5 Iunie 2009
Pai Inspectoratul Judetea Scolar va poate lamuri in toate aceste aspecte. Ei autorizeaza scolile private si le monitorizeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere clasa a v-a Anca Tampa Anca Tampa Buna ziua, Am un fiu in clasa a IV-a care a dat admitere la o clasa de performanta, creata in scoala generala la care se afla. A luat acest examen si ... (vezi toată discuția)
Ajutor vioricaiulia vioricaiulia Copilul meu anul trecut scolar a fost marginalizat, umilit, depersonalizat, de catre invatatoare, tot timpul venea de la scoala trist si suparat. ... (vezi toată discuția)
Pierdut foaie matricola trifanalina trifanalina in 2000 am absolvit o sc postliceala privata pt invatatori-educatoare.dupa terminarea studiilor am plecat cu familia in Italia.in lipsa mea(dar cu acordul meu) ... (vezi toată discuția)