avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Problema cu bon scanat dar neincasat la casa de marcat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Problema cu bon scanat dar neincasat la casa de marcat

Buna am si eu o problema am lucrat ca si casier la un supermarket si a venit un client cunoscut iar eu iam scanat produsele dar nu iam luat banii problema ar fi urmatoarea ca eu am intrat pe alt cont fata de al meu si iam scanat produsele iar eu pe contul meu iesind cu banii bine nu pe - decat pe + cu o suma mica in fine azi m-au suna cei de la politie si miau spus sa duc produsele care le-a luat acel client dar el spune ca are bon fiscal si bonul chear este fiscal acum vreau sa va intreb ce este si cum este treaba astta adica e de rau .. : Multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:10, 12 Ianuarie 2015
da, e de rău. în cel mai fericit caz vă căutați de muncă...
daca nu rezolvati cat mai repede si pe cale amiabila veti avea dosar penal .
asta bineinteles daca sunt probe impotriva dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)
Produs platit de 2 ori r27 r27 Buna seara. Astazi am fost la cumparaturi si dupa ce am ajuns acasa am verificat bonul de casa de la un supermarket si am constatat ca un articol a fost ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)