avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs platit de 2 ori
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs platit de 2 ori

Buna seara.

Astazi am fost la cumparaturi si dupa ce am ajuns acasa am verificat bonul de casa de la un supermarket si am constatat ca un articol a fost scanat de 2 ori desi eu am un singur exemplar.

Va rog sa imi spuneti cum sa procedez sa imi recuperez suma platita in plus?
Pot cere sefului de magazin sa verifice pe camere sau pe inventar?
Ma tem ca acesta va refuza si in acest caz as dori sa stiu daca se poate face o plangere la politie.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:41, 10 Decembrie 2015
E greu sa faceți ceva.
Trebuia sa fiți atenți.

Încercați sa se uite pe camere deoarece aveți dreptul de a primi banii înapoi.
La politie nu aveți ce face.

La OPC puteți încerca dacă nu vor sa se uite pe înregistrări.
Inainte de a va gandi la plangere penala era bine sa vedeti daca se rezolva amiabil, la magazin. Am patit aceeasi chestie si mi-am primit banii inapoi. Am depus bonul la Relatii cu clientii, mi-am lasat numarul de telefon si a doua zi m-au sunat insa e un supermarket bine organizat, nu stiu unde ati patit dvs. asta.

Sper ca ati mers s-o rezolvati amiabil si au avut bun simt sa verifice, altfel nu aveti cum sa va recuperati banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)
Intr-un supermarket mi-au fost retinute cumparaturile facute in alt magazin (pentru ca nu aveam bonul la mine) ContSters350169 ContSters350169 Buna ziua, Doresc sa va intreb ce as putea face in cazul in care mi-au retinut cumparaturile intr-un supermarket, cumparaturi pe care le facusem intr-un ... (vezi toată discuția)
Am gresit dar nu sunt hot, ce drepturi am? adrianaigor adrianaigor buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Aseara am fost cu familia (eu , sotul si copilul de 2 ani si 5 luni) intr-un supermarket. Ne-am invartit, ne-am ... (vezi toată discuția)