avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotarare judecatoreasca de suplinire acord parinte ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarare judecatoreasca de suplinire acord parinte pentru calatorie in strainatate

Buna.Va rog frumos daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns la intrebarea cat este valabila hotararea judecatoreasca de suplinirea acordului celuilalt parinte ptr calatorie copil in vacanta in strainatate?Adica ca sa iau copilul in vizita la mine in vacanta de vara , in strainatate va trebuie sa am hotarare judecatoareasca in fiecare an?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:56, 6 Ianuarie 2015
pai ce scrie in hotarare?
hotararile de suplinire a acordului se dau pentru situatii concrete
Adica ca sa iau copilul in vizita la mine in vacanta de vara , in strainatate va trebuie sa am hotarare judecatoareasca in fiecare an

Depinde cum cereti si ce. daca cereti ca dvs sa aveti dreptul sa aveti copilul la dvs in fiecare vara in vacanta si hot emisa sa evidentieze faptul ca puteti iesi din tara cu copilul in perioada .. candva in timpul verii e una si alta e sa cereti sa suplineasca acordul pt iesirea din tara ca nu isi da acordul sa iesiti la vara cu copilul.
daca dvs ati iesi cu copilul vara asta in Franta, iar vara viitoare in Italia, va trebuie acordul pt destinatia respectiva, dar pt ca dvs locuiti intr-un loc in strainatate, cereti la modul general pt viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz acord pentru pasaport minor george12345 george12345 buna ziua, cum se poate da in judecata un parinte, care nu e de acord cu plecarea din tara ( in vacante) a mamei cu fetita, si nici cu emiterea ... (vezi toată discuția)
Custodie copil Madalinaarsene91 Madalinaarsene91 Buna ziua. Am un copil cu un barbat pe care nu il intereseaza nimic de el (in 3 ani, a sunat de 4 ori sa vada ce face fiul lui). Eu sunt in Italia, copilul e ... (vezi toată discuția)
Dacă am custodie exclusivă, îmi pot stabili domiciliul împreună ... lepriconana lepriconana Dacă am custodie exclusivă, îmi pot stabili domiciliul împreună cu copiii în altă țară? Mulțumesc (vezi toată discuția)