avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de insertie

Buna ziua,
In prezent sunt in concediu de crestere copil, urmand ca in data de 14 februarie copilul sa implineasca varsta de 1 an. Am optat pentru 1 an de concediu. Tatal nu are posibilitatea sa isi ia concediul in luna care este obligatorie. Intrebarea mea este: daca eu revin la servici in data de 13 ianuarie(copilul pe 14 facand 11 luni) voi beneficia de stimulet de insertie pe acea luna sau nu?? Si pana in ce luna voi lua banii pe concediu de crestere copil ?? Si din ce luna voi incepe sa iau banii pe stimulent??? Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 6 Ianuarie 2015
AnaBuzatu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:12, 6 Ianuarie 2015
1. Pe luna rezervata tatalui nu veti beneficia de stimulentul de insertie.

2. Plata indemnizatiei pentru concediu crestere copil se suspenda cu data de 13 ianuarie cand reluati activitatea.

3. Stimulentul de insertie il primiti din ziua urmatoare acel;eia in care copilul implineste 1 an si pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie ioana135 ioana135 Buna ziua. Am nascut pe 13 iunie 2014, am optat pentru CCC de pana la 2 ani si as dori sa stiu cand pot incepe munca fara sa pierd stimulentul de insertie. ... (vezi toată discuția)
Suspendarea indemnizatiei de crestere a copilului amimihal amimihal buna am urmatoarea nelamurire am nascut in 23.03.2014 sunt PFA ,si am fost in concediu de maternitate pana in 06.06.2014 indemnizatia de crestere a copilui ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti care varianta ar fi cea mai buna in cazul meu in ceea ce priveste ccc catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca este posibil sa intru in concediu crestere copil pentru o perioada de 2 ani si apoi sa revin sa lucrez (sa zicem ... (vezi toată discuția)