avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Probleme cu proprietarii imobilului inchiriat pt srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Probleme cu proprietarii imobilului inchiriat pt srl

Am inchiriat un imobil pentru desfasurarea activitatii de restaurant.In perioada septembrie-noiembrie am avut unele probleme in achitarea chiriei la timp,acestea rezolvandu-se pe cale amiabila(sau cel putin asa am crezut eu,achitand 80%din datorie restul urmand sa achit pana pe 10.01.cf.ctr.).In momentul de fata am avut niste probleme personale(legate de sanatatea unui membru al familiei) hotarand astfel sa redeschid pe data de 7.01.(cand de altfel am si rezervari)M-am trezit ca proprietarii(profitand de absenta mea),au schimbat butucul nemaipermitand nici unui angajat sa intre in locatie....afirmand faptul ca au reziliat unilateral contractul(eu nefiind anuntata ...)Tot mobilierul cat si actele si alte obiecte au ramas acolo,majoritatea nefiind nici macar proprietatea firmei.
Ce cai legale as putea sa urmez si cum as putea fi despagubita de pagubele produse?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:04, 6 Ianuarie 2015
Ce cai legale as putea sa urmez si cum as putea fi despagubita de pagubele produse?

Formulati actiune in instanta impotriva proprietarului
Ati primit notificare oficiala pentru reziliere contract ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoooor! contract inchiriere cu p.f. , probleme mari cu proprietarii hambra hambra Am incheiat in luna ianuarie un contract cu o persoana fizica pe o perioada de 8 ani, tot odata achitand chiria in avans pana in luna iunie. Am amenajat ... (vezi toată discuția)
Pact comisoriu luminel luminel Se incheie un contract de inchiriere pe o perioada de 3 ani intre proprietar, SC X SRL si chirias SC Y SRL. Chiriasul foloseste 3 luni spatiul dupa care ... (vezi toată discuția)
Lamurire vioricaiulia vioricaiulia Ce inseamna din punct de vedere juridic transmiterea de catre proprietar (locator) a [b]dreptului de folosinta[/b] asupra imobilului, ca si obiect al unui ... (vezi toată discuția)