avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Buna ziua,

As dori sa va intreb daca dupa ce se infiinteaza poprirea pe salariu se m.ai poate discuta cu firma de recuperare(kruk ) pentru reesalonare sau ...plata mai in avantajul meu. Referitor la contestatia la executare ce ma sfatuiti??Din cazurile vehiculate aici...credeti ca sunt sanse de castig in instanta?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: danielaSS , utilizator 11:32, 7 Ianuarie 2015
Bună ziua,

Dacă se poate negocia nu puteți afla decât direct de la sursă, firma de recuperare.
Șansele de a câștiga în contestație țin mai mult de norocul dumneavoastră. Un avocat expert în executare poate găsi motive temeinice.
Ma sfatuiti sa incerc, direct la sursa... locuiesc in Bucuresti.
Acum, in ianuarie va fi prima poprire pe salariu.Este vorba despre un credit de nevoi personale, fara ipoteca, eu titular, fostul sot coplatitor.Creditul a fost cesionat de Kruk de la cek bank, nu am semnat nimic cu ei, nu am primit nici o notificare de cesiune...nimik, desi in incheierea de la instanta este mentionat faptul ca am fost instiintata.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita danutzas danutzas Buna ziua, Va rog mult sa.mi dati un sfat!!! Ce sa fac in cazul in care am fost anuntata(telefonic) ca am primit(cu confirmare de primire) pe fostul nume si ... (vezi toată discuția)
Cesionare contract bancar dupa inceperea executarii silite KmMihai KmMihai Buna ziua . Va rog mult ajutati-ma , efectiv nu stiu ce sa fac . In anul 2006 am facut un credit bancar ptr nevoi personale am platit ratele cativa ani pana am ... (vezi toată discuția)
Validitate contract cesiune intre bcr - kruk pentru creantele mele sorinboa sorinboa Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea privinta: in 2011 am contractat un credit de nevoi personale de la BCR pe care nu am reusit ... (vezi toată discuția)