avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Fisa postului
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Fisa postului

Nu inteleg cum de a ajuns pe acest site fisa postului cu numele DOINA Maria CORSATEA, care imi apartine mie, fiind un document personal si confidential.

Este vorba de documentul Word cu nr. 20111221143852_88878, fisa postului cu numele meu, Doina Maria CORSATEA. Am accesat acest document pe google, dand o simpla cautare cu numele si prenumele meu.

Cine anume a incarcat acest document personal si confidential pe acest site?

Rog administratorul acestui site sa faca cercetari pentru a se gasi persoana care a incarcat acest document confidential pe acest site. De asemeni, rog sa fie sters acest document de pe acest site.

Cu multumiri. Doina Maria CORSATEA.
Cel mai recent răspuns: CORSATEA , utilizator 20:47, 7 Ianuarie 2015
Probabil la acel moment fisa postului a fost accesibila pe net, a fost gasita de cineva care cauta un model si l-a incarcat la Documente utile.

Am transmis solicitarea dvs. de stergere administratorilor site-ului.
Ultima modificare: Marți, 6 Ianuarie 2015
Ares-3, moderator
Fisa postului nu a fost niciodata accesibila pe net, nu avea cum, din moment ce persoana in cauza nu a transmis-o niciodata pe net. Banuiesc cine a incarcat documentul pe site, este o persoana cunoscuta. Probabil a vrut s- o transmita cuiva. Putea macar sa stearga numele persoanei careia ii apartine. Cata lipsa de confidentialitate si profesionalism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date personale facute publice so2ro so2ro Buna ziua, In urma cu cativa ani m-am inscris pe un forum, unde mi-am incarcat fotografia mea si adresa de email. Aceste date ale mele ( poza si adresa de ... (vezi toată discuția)
Comentariu ofensiv la adresa mea pe un site; cu numele meu intreg la vedere; adminul refuza sa-l stearga la cerere BIM94 BIM94 Buna ziua, Mai demult am intrat pe un site unde se posteaza stiri politice si acolo era instalat un plug-in Facebook, ceea ce imi permitea sa postez direct ... (vezi toată discuția)
Filmarea pe domeniul public Marco21 Marco21 Buna ziua, as dori si eu un sfat pentru urmatoarea problema. Zilele trecute eram pe domeniul public cand am fost filmat intr-o situatie jenanta. ... (vezi toată discuția)