avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii De ce nu imi raspunde nimeni la intrebari??
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

De ce nu imi raspunde nimeni la intrebari??

Desigur, aproape nimeni :) Mii de multumiri foarte putinor care imi mai raspund d joi in pasti!
Care e intrebarea?
Multumesc pt raspuns! :)
Pai am adresat vreo 80 de intrebari... pe diverse sectiuni, in special CPC.
La cateva la care mai raspunde cineva, din cand in cand... se strang doar foarte putine opinii!
Si nu inteleg de ce... pt ca intreb lucruri extraordinar de interesante...
80 de intrebari din 24 decembrie... o medie de cam 6 intrebari pe zi. Ar fi nevoie de mai multi consultanti inzestrati cu rabdare maxima si concentrati doar pe dvs. iar asta nu este posibil :)
Pe forum intra o multime de oameni, nu sunteti singurul iar cei care raspund o fac in functie de timpul de care dispun. Aveti rabdare, oricum ati primit foarte multe raspunsuri cu adevarat folositoare. Daca doriti lamuriri la absolut toate intrebarile aveti posibilitatea sa va alegeti un profesionist - fie de aici, fie din alta parte.
Pe forum sunt peste 1800 de pagini cu cate 20 de intrebari fara raspuns..... Din pacate mai sunt unele persoane care pun intrebari la care nu exista raspuns sau prin care se cer pareri. Sunt si raspunsuri academice, pentru cresterea punctajelor, gen ,, bate scanduri in geamuri , care mai mult dezorienteaza si diminuiaza increderea solicitantilor, dar exista si intrebari care nu dau toate amanuntele, la care nu poti raspunde ...
Dar vad ca se adreseaza zeci de mii de raspunsuri in fiecare zi!!!!
Cu siguranta ca s-ar cuveni sa isi gaseasca cei care raspuns si mai mult timp pt intrebarile mele, care oricum sunt probabil printre cele mai interesante!!

Alte discuții în legătură

Ce faci daca pe acest forum nu iti raspunde nimeni ? darisdinu darisdinu e greu cu avocatii astia urmaresc numai interesul financiar! sau? cat trebuie sa platesc pentru o informatie utila in timp real pe acest ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a raspuns la intrebare ContSters301306 ContSters301306 Am intrebat in forum date legate de cazul meu si mi sa raspuns : apeleaza la un avocat: nu este raspunsul pe care eu al asteptam, daca tot exista forumul asta, ... (vezi toată discuția)