avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii De ce nu imi raspunde nimeni la intrebari??
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

De ce nu imi raspunde nimeni la intrebari??

Desigur, aproape nimeni :) Mii de multumiri foarte putinor care imi mai raspund d joi in pasti!
Poate daca nu ati mai pune intrebari atat de interesante vi s-ar raspunde mai des.

Cu siguranta ca s-ar cuveni sa isi gaseasca cei care raspuns si mai mult timp pt intrebarile mele

Cu siguranta n-ati prea inteles cum merge treaba aici. Oamenii vin cu probleme concrete la care asteapta indrumari, or dvs. aveti pretentii de genul:

- In alta ordine de idei, vreau sa imi confirmati ca nu conteaza ca cererea [...]
- Nu sunt deloc multumit de raspuns. Eu nu reusesc sa citesc in textul respectiv ca [...]
- vreau sa export rationamentul asta, ca prevederile Codului Muncii sunt derogatorii de la cele ale Codului Civil. Astfel incat sa il import in justificarea apelului impotriva incheierilor, [...]
- Ceea ce ma intereseaza nu este consultanta juridica personalizata... pt care e temeinic sa solicitati sa va platesc. Ci din bogata voastra experienta si cunoastere, sa imi sintetizati cateva sfaturi generale!!!
- Nu ma vexeaza atitudinea angajatorului, ci atitudinea voastra si prezumtiv a instantei!
- Nici asa nu sunt multumit! Boala psihica e mult mai grav decat accident de munca

Sunt citate luate doar din ultimele doua pagini ale mesajelor scrise de dvs. Nu sunteti pe un forum unde lumea isi pierde timpul in lipsa de altceva mai bun de facut; cei care dau sfaturi gratuit si voluntar nu se prea ocupa de amantii dreptului, cum va spuneti in status, mai ales ca pareti foarte greu de multumit. Amantii ar trebui sa fie mai putin pretentiosi ca sa aiba succes pe termen lung.
Si daca tot am amintit de status, va spun parerea mea: este numai bun de pus pe fuga eventualii doritori sa va raspunda. Mii de intrebari... :duh: Unde credeti ca ati ajuns, in raiul avocatilor care nu mai au treaba pe Pamant?
Ultima modificare: Vineri, 9 Ianuarie 2015
Ares-3, moderator
Aveti dreptate in integralitate... insa omiteti esentialul!
Eu nu fac exercitii de drept doar de dragul imaginatiei...
Problema concreta cu care ma confrunt este cu atat mai grava cu cat trebuie sa gasesc o cale sa infrunt instanta, care imi e potrivnica cu feroce inversunare.
Daca as cere doar 1-2-10 pareri, atunci ar trebui sa ma resemnez... toata lumea ar zice ca n-am ce face, judecatoarea e suverana... sa ma incred in calea de atac!
Procesul dvs nu este mai important decat al altora si nici intrebarile dvs(in afara faptului ca sunt extrem de numeroase)nu sunt mai importante decat ale altora.Personal prefer sa raspund unei persoane pe care raspunsul meu o ajuta ,dvs doar va incurcati in problemele ridicate,sunteti ca un pacient care vrea sa se trateze singur citind un tratat de medicina.Imi pare rau nu stiu cate litigii aveti pe rol dar din punctul meu de vedere sansele de a castiga sunt extrem de mici datorita faptului ca intelegeti sa va reprezentati singur ,amestecati notiuni,institutii de drept ,alegeti un ton si pozitii conflictuale cu magistratii etc.Personal eu am ales sa nu va mai raspund la alte intrebari,banuiesc ca si alti consultanti au motive similare.Oricum succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce faci daca pe acest forum nu iti raspunde nimeni ? darisdinu darisdinu e greu cu avocatii astia urmaresc numai interesul financiar! sau? cat trebuie sa platesc pentru o informatie utila in timp real pe acest ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a raspuns la intrebare ContSters301306 ContSters301306 Am intrebat in forum date legate de cazul meu si mi sa raspuns : apeleaza la un avocat: nu este raspunsul pe care eu al asteptam, daca tot exista forumul asta, ... (vezi toată discuția)