avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit facut in strainatate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit facut in strainatate

eu si sotul am facut un credit in Belgia de 16.000 euro pe o perioada de 5 ani dar intre timp s-a instalat criza financiara aici, contractul meu a fost redus iar sotul a intrat in somaj. am incercat sa fac o intelegere cu firma de recuperari dar acestia au fost de acord doar cu plata lunara a unei sume mai mari decat rata anterioara. in imposibilitatea de a mai plati aceasta rata si costurile casei , etc, care sunt foarte mari aici in Belgia luam in cosiderarea intoarcerea in Romania. Ce se poate intampla la neplata creditului ramas in urma? Mentionez ca nu mai am nici o alta datorie gen taxe si impozite, facturi, etc si nici bunuri de nici un fel pe numele nostru nici in Belgia nici in Romania. Va multumesc si astept o varianta de solutionare a acestei probleme.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:21, 6 Ianuarie 2015
Din punctul meu de vedere nu ar tb sa va faceti probleme,este greu de crezut ca vor reusi sa va urmareasca /execute silit in Romania,,faptul ca nu aveti bunuri pe numele dvs reprezinta un avantaj.Puteti totusi consulta si un avocat belgian pt a va lamuri ref la legislatia belgiana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neachitat mariana2506 mariana2506 buna ziua. este a 2 a oara cand adresez aceasta intrebare si nimeni nu-mi poate da un raspuns. in luna iulie 2012 am divortat de sot, avem un copil impreuna. ... (vezi toată discuția)
Linie de credit pe firma axellcom axellcom Buna ziua. Am si eu o problema. Am o linie de credit luata pe societate de 25000 euro. Anul trecut banca nu a mai vrut sa-mi prelungeasca linia de credit si ... (vezi toată discuția)
Divort belgia Rami83 Rami83 Locuiesc de 8ani in Belgia ,am doi copii născuți și crescuți aici ,de 7 ani și 14 luni,acum soțul vrea sa divorțeze ,eu venind in Belgia pt.el ... (vezi toată discuția)