Am o firma care a realizat a prestat servici (nu are legatura cu domeniul constructiilor) pentru un beneficiar.
Contractul este impartit pe mai multe etape. Pt 3 dintre ele a convocat o comisie si a semnat procesul verbal de receptie a lucrarilor si a achitat serviciile prestate. Pentru alte 3 s-a semnat procesul verbal dar nu s-a platit desi au trecut circa 60 de zile si cred ca voi recurge la factura de penalizare iar pentru alte 10 etape desi au fost predate la timp nu a mai convocat acea comisie si prin urmare am ramas cu ”buza umflata”.
Au fost predate toate etapele contractul s-a finalizat dar nu reusesc sa obtin acel proces verbal de receptie.
1. Cum pot proceda exista o lege in care se precizeaza termenele pentru incheierea unor procese verbale?
PS: Nu sunt lucrari de constructii, deci nu se aplica legea 273 din 1994 modificata
In contractul de prestari servicii incheiat intre partile semnatare, ar trebui sa se regaseasca prevederi clare in acest sens.
La finalul contractului de prestari servicii ar trebui sa se regaseasca prevederi privind incheierea pe cale amiabila a neintelegerilor survenite pe timpul derularii contractului, respectiv modalitati de actiune in instanta pentru nerespectarea prevederilor contractuale.
Daca accesati Superlege (dati clik, sus in pagina) si achizitionati un abonament, veti beneficia si de modele de contracte, inclusiv de prestari servicii, incheiate intre parti.
@BODEALEX
Ati ratat prima fraza din mesajul utilizatorului, citez: "Am o firma care a realizat a prestat servici (nu are legatura cu domeniul constructiilor) pentru un beneficiar...."