avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim transportatori Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim transportatori Germania

Buna ziua si La multi ani !
Suntem o firma cu activitate transport rutier de marfuri .Va rog mult sa-mi spuneti cum se procedeaza cu legea privind salariul minim in Germania pentru transportatori ( 8,5 euro/ ora ) .Se va face stat de plata separat sau se va cumula cu salariul realizat de sofer in luna respectiva?
Va multumesc mult ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 7 Ianuarie 2015
Daca angajatii au CIM normale, atunci vor primi salariul prev in contract plus diurna. Daca e vorba de contr de munca temporara, cu un agent de munca temporara, atunci salariul din CMT se va stabili conform grilei de salarii a utilizatorului german. Se va intocmi un singur stat de plata.
C.i.m. cu ce angajator se va semna ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim germania 2015 ncris78 ncris78 La 01.01.2015 a intrat in vigoare legea salariului minim in Germania, respectiv 8.5 euro/ora. Se presupune ca si soferii firmelor de transport, care efectueaza ... (vezi toată discuția)
Diurna esterna si salariu pe germania contaama contaama BUNA ZIUA, VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU CATEVA INFORMATII DESPRE FIRMELE DE TRANSPORT CARE AU CONTRACTE CU CLIENTI IN GERMANIA. AM O SOCIETATE CARE ... (vezi toată discuția)
Salariu + diurna carmenliv carmenliv Un angajat roman (conducator auto) are curse in U.E. timp de 2 luni - Spania, Franta, Germania - salariul negociat conform CIM este 975 lei +diurna. Ce ... (vezi toată discuția)