avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

buna ziua ! care sunt drepturile sotului meu dupa 20 de ani de casnicie , timp in care am locuit in casa parintilor mei ? nu avem copii .
Ultima modificare: Miercuri, 7 Ianuarie 2015
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:14, 6 Ianuarie 2015
Daca acea casa este proprietatea parintilor dvs sau a dvs personal (mostenita) atunci sotul dvs nu are nici un drept asupra proprietatii casei.
Daca s-au facut imbunatatirii la acea casa, la care a contribuit si dansul, atunci va putea solicita o suma in instanta.
Puteti apela la un mediator pentru a rezolva rapid si in conditii de confidentialitate situatia, ori puteti merge in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot divorta? aly01 aly01 Buna ziua! As dori sfatul dumneavoastra pentru a ma ajuta in luarea unei decizii in rezolvarea problemelor pe care le am. Poate ma va putea ajuta ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate TALIOARA TALIOARA Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns: Inainte de casatorie sotul a cumparat o casa si terenul aferent , va rog sa imi spuneti si mie ... (vezi toată discuția)
Divort, daune morale genarino genarino sotia a plecat din domiciliul conjugal unde locuiam cu parintii mei in urma unor discutii privind infeidelitatea mea. in prezent locuieste in alta localitate ... (vezi toată discuția)