avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

buna! ma aflu intr-un divort cu sotia,precizez ca nu mam prezentat la nici o infatisare si nici nu mi-am pus un avocat deoarece am sperat sa ne impacam dar in zadar. am intrat pe site-ul judecatoriei iar la dosarul nostru am citit asta : *Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea. Respinge cererea reclamantei având ca obiect exercitarea autorităţii părinteşti în mod exclusiv de către mamă.
Document: Hotarâre 13624/2014 10.12.2014 *
as vrea sa stiu ce inseamna ; si daca mai am timp sami pun un avocat! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: renaldoo , utilizator 11:43, 13 Ianuarie 2015
va multumesc! sper sa pot rezolva!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil ratonu ratat ratonu ratat Ziua buna! Am si eu o dilema.... Am avut o relatie neoficializata, din care a rezultat un copil.... In timpul relatiei am pierdut locul de munca, fapt ce a ... (vezi toată discuția)
Ma poate lamuri cineva? vizita si pensie alimentara minor adryan35 adryan35 Am fost in proces de Incredintare minor si aceasta este sentinta...am gasit-o pe situl de la Judecatoria unde am avut eu procesul: 5/11/2011 Admite in parte ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna cristinamelinte cristinamelinte Daca in 2007 intr.un proces pentru stabilirea custodiei si a pensiei alimentare, s.a stabilit ca mama sa primeasca custodia copilului si pensie 25% din venitul ... (vezi toată discuția)