avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare cazier inainte de termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare cazier inainte de termen

Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la reabilitarea cazierului. De ceva vreme am facut o greseala si am primit 3 ani cu suspendare. Acum cateva luni am depus o cerere de reabilitare inainte de termen ce mi a fost respinsa de catre judecatorie. Vreau sa stiu daca acum as mai depune inca o cerere si mi as lua un avocat care sa ma reprezinte in instanta as avea ceva noroc ? Am mare nevoie de reabilitarea asta pentru a ma angaja. Nu ma pot integra in societate cu un cazier patat. Termenu expirarii pedepsei cu tot cu cei 2 ani pe langa ar expira cam prin octombrie cred. Deci intrebarea mea este : Se poate reabilita cazieru inainte de termen ? Daca da CUM ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Radu_Dorinel , utilizator 13:48, 19 Ianuarie 2015
Cererea de reabilitare este respinsă daca este introdusă inainte de termenul legal prevazut de lege.
Deci n am nici o sansa sa ma angajez
La dvs va interveni reabilitarea de drept dupa trecerea termenului de incercare, daca nu se opereaza la cazier modificarea, depuneti cerere la instanta pentru a se constata ca a intervenit reabilitarea de drept.
Nu am prea inteles. Adica pot depune cererea inainte de termen sau cum ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier - reabilitare ady0 ady0 buna ziua.am o intrebare am avut 2 condamnari cu suspendare pt circulatie una in 2011 si una in 2012 as vrea sa stiu cand se sterge cazieru sau cum pot sa ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept sau judecatoreasca nelutzu_888 nelutzu_888 buna ziua .As dorii sa imi spuneti si mie la ce data intervine reabilitarea daca am fost condamnat la 6 luni cu suspendare in anul 2006 luna octombrie ,am vrut ... (vezi toată discuția)
Cand se sterge cazierul? Alexandra2705 Alexandra2705 Buna ziua am o cunostinta care in anul 2013 a fost condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru furt calificat din magazin si acum cateva zile a fost ... (vezi toată discuția)