Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la reabilitarea cazierului. De ceva vreme am facut o greseala si am primit 3 ani cu suspendare. Acum cateva luni am depus o cerere de reabilitare inainte de termen ce mi a fost respinsa de catre judecatorie. Vreau sa stiu daca acum as mai depune inca o cerere si mi as lua un avocat care sa ma reprezinte in instanta as avea ceva noroc ? Am mare nevoie de reabilitarea asta pentru a ma angaja. Nu ma pot integra in societate cu un cazier patat. Termenu expirarii pedepsei cu tot cu cei 2 ani pe langa ar expira cam prin octombrie cred. Deci intrebarea mea este : Se poate reabilita cazieru inainte de termen ? Daca da CUM ? Multumesc !
La dvs va interveni reabilitarea de drept dupa trecerea termenului de incercare, daca nu se opereaza la cazier modificarea, depuneti cerere la instanta pentru a se constata ca a intervenit reabilitarea de drept.
Cazier - reabilitare
ady0
buna ziua.am o intrebare am avut 2 condamnari cu suspendare pt circulatie una in 2011 si una in 2012 as vrea sa stiu cand se sterge cazieru sau cum pot sa ... (vezi toată discuția)