avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dosar cercetare eveniment - accident de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dosar cercetare eveniment - accident de munca

Buna dimineata!

Ma puteti ajuta, va rog, cu urmatoarea informatie:
in cazul unui accident de munca, ce documente privind cercetarea evenimentului trebuie inmanate/ trimise si angajatului implicat in accidentul de munca?
Intreg dosarul, inclusiv anexele? FIAM-ul?

Problema e ca, angajatului nu i s-a solicitat nici o declaratie cu privire la accident, dar in procesul verbal privind cercetarea, angajatorul declara, in mod ciudat, ca angajatul a refuzat sa dea orice „declaratie in scris”, comisiei de cercetare... desi, angajatului nu i s-a solicitat nici o declaratie (desi acesta solicita angajatoului de 8 luni sa cerceteze si sa declare evenimentul)...

Deci, intrebarea e: documentele care trebuie sa ajunga la angajat sunt doar PV de cercetare si FIAM-ul sau intreg dosarul, inclusiv anexele...?

Pot contesta continutul cercetarii, respectiv, cel putin aspectul ciudat mentionat mai sus privind „refuzul de a comunica in scris”...

Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Dosar cercetare eveniment - accident de munca Mihaela_12 Mihaela_12 Buna ziua! Ma puteti ajuta, va rog, cu urmatoarea informatie: in cazul unui accident de munca, ce documente privind cercetarea evenimentului trebuie ... (vezi toată discuția)
Accident de munca sinteanoana sinteanoana Buna ziua, sotul meu lucreaza la o firma unde se asambleza tractoare si a avut un accident de munca luna trecuta, i-a cazut un sasiu de tractor pe un picior ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .in urma cu 21 de luni am avut un accident de muna ... adipetrisor adipetrisor Buna ziua .In urma cu 21 de luni am avut un accident de muna pe care la insistentele directorului nu l-am declarat.Dupa 9 luni de medical abia am reusit sa ... (vezi toată discuția)