avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii pentru un contract de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii pentru un contract de munca

Buna ziua,

Vreau sa angajez in conditii legale o persoana care sa se ocupe de diverse prin curte, cu venit lunar. Care este modalitatea cea mai rapida si ieftina din punct de vedere a contributiilor catre stat, fara a avea firma, si care sunt contributiile de platit catre stat.

Multumesc anticipat.
Stima.

Alte discuții în legătură

Contract colaborare persoana fizica radu_stoian radu_stoian Buna ziua, Suntem un SRL ce presteaza servicii de dezvoltare software. Ne intereseaza cea mai simpla (din punct de vedere contabil) dar si cea mai ... (vezi toată discuția)
Dubla taxare romania-canada Adina_t7 Adina_t7 Buna ziua, As dori va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns/lamurire la situatia noastra. Am locuit in Canada timp de 6 ani (suntem cetateni ... (vezi toată discuția)
O soc . comerciala romaneasca poate desfasura activitate pe teritoriul germaniei stefiimpexserv stefiimpexserv Reprezint o societate comerciala si vreau sa stiu daca pot sa imi desfasor activitatea pe teritoriul Germaniei? Mentionez ca soc are ca obiect de ... (vezi toată discuția)