avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere imobil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere imobil

Buna ziua, am inchiriat un imobil catre o alta persoana fizica. Acest imobil este situat pe raza altei circumscriptii fiscale decat cea de care apartin eu. Inregistrarea contractului de inchiriere se face la administratia fiscala de care apartin eu, sau la cea pe raza careia se afla imobilul? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere iovitadaniel iovitadaniel Va rog sa îmi spuneti si mie in cazul in care un cetatean strain ( spune ca are cetatenie germana si ca a renunțat de multa vreme la cea romana), care ... (vezi toată discuția)
Informatii punct de lucru: unde se declara contractele de inchiriere? venerastancu venerastancu Buna ziua! Ma confrunt cu o situatie dificila legata de o organizatie care are un punct de lucru in Bucuresti, am aceste informatii cat se poate de sigure, ... (vezi toată discuția)
Incetare plata impozit cedare folosinta bunuri sssew sssew Acum cateva luni am inchiriat un imobil pe care il am in proprietate unor chiriasi.Contractul este inregistrat la fisc si eu am platit impozitul aferent ... (vezi toată discuția)