avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii

In cazul unei concedieri colective exista obligativitatea acordarii unor salarii compensatorii? Stiu ca CCM la nivel national nu mai exista, la nivel de unitate nu s-a facut, iar in Regulamentul intern nu s-a mentionat acest lucru. Intrebarea mea este urmatoarea: exista in prezent alta prevedere legislativa care sa reglementeze caracterul obligatoriu al acordarii acestor salarii compensatorii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:28, 7 Ianuarie 2015
Nu exista nicio alta prevedere legala care sa dispuna o astfel de obligatie in sarcina angajatorilor din sectorul privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la plata a minim un salariu compensatoriu in cazul concedierilor pe motive ce nu tin de persoana salariatului 0vidiu83 0vidiu83 Buna ziua, Va aduc la cunostinta urmatoarea situatie: De curand, la firma la care lucrez, s-au facut concedieri colective. Fiecarei persoane concediate i ... (vezi toată discuția)
Contract munca nivel national si salariu compensatoru mon_maria mon_maria Buna ziua. O firma cu 8 salariati, a facut 1 concediere individuala ce nu tine de pesoana salariatului. Este obligata sa plateasca salariu compensatoriu? ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu elena_p2013 elena_p2013 buna ziua, Incepand cu data de 01.03.2013 mi s-a desfacut CIM din motive neimputabile mie (compartimentul unde am lucrat isi restrange activitatea). As dori ... (vezi toată discuția)