Ma confrunt cu cateva probleme si as vrea sa cer sfatul celor avizati.
1. Trecand prin ceva probleme la locul de munca am mers la ITM sa scot din revisal situatia mea din 2010 pana in prezent. Cu ocazia asta am constatat, cu uimire ca eu am fost angajat, fara ca sa am habar, si la o alta firma, (tot a celor doi patroni ai mei) cate 2 ore pe zi, in 2011, 2012, cate 3 luni pe an. Repet, eu nu am avut habar de aceste contracte de munca.
2. In anul 2011 si 2012, in lunile ianuarie, februarie, martie mi s-a diminuat programul de lucru la 4 ore, implicit si salariu, fara ca eu sa stiu acest lucru, fara sa semnez vreun document referitor la asta, eu primind salariu in mod normal.
3. In anii 2010 si 2011 veniturile mele declarate de catre angajatori au fost cu mult mai mici decat cele incasate de catre mine, neplatindu-se darile corespunzatoare catre stat.
3. Deasemeni, am vazut ca din primavara anului trecut functia mea de director de vanzari trecuta in contractul de munca a fost modificata in reprezentat vanzari, fara ca eu sa fi stiut de aceasta modificare.
Mentionez ca cele doua firme la care fac referire sunt in reorganizare .
Eu nu doresc decat sa nu mai apar angajat in fals, mi-e teama sa nu mi se falsificat semnatura si in alte scopuri si sa imi plateasca taxele catre stat. Cum ar trebui sa procedez ????
Falsificare semnatura
Medu
Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi.
Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)