am fost amendat de doua ori cu suma de 250.00 lei, pentru faptul k cica nu ma-m prezentat la un proces k martor, insa eu nu stiam nici macar de existenta acelui proces penal. Cel care m-a propus k martor le-a dat o aresa gresita k stia doar k am domiciliul in Baita, jud Hunedoara. pe data de 04.05.2009 , anuntat telefonic de cel care m-a propus ca martor, ma-m dus la judecatorie unde mi s-a spus verbal k am de platit doua amenzi pt k nu ma-m prezentat la termenele anterioare, iar eu ia-m zis judecatoarei k nu am primit nici o citatie. ea mi-a zis simplu, k dak nu platesc sa angajez un avokt si sa fac contestatie. intrebarea mea este la ce sa fac contestatie daca nu am nici o instintare si proces verbal de amenda?, pe care ia-m pus-o si doanei judecator. raspunsul ei a fost k mi-a trimis la Baita. Dilema este unde a trimis la Baita din moment ce eu nu locuiesc acolo si nici nu am mai fost acolo din octombrie 2007??? spunetimi ce am de facut??? unde aveam eu domiciliul, pe care la-m avut formal, nu locuieste nimeni, proprietarul fiind mort si singura ruda in America. va multumesc
Chiar daca a fost data intr-un proces penal sau civil , executarea amenzii este aceeasi ... procesul-verbal sau incheierea de sedinta prin care s-a stabilit amendarea dvs se va trimite catre Administratia Financiara in a carei raza teritoriala domiciliati ... aceast va trimite o instiintare de plata pe adresa dvs ..... Parerea mea este ca amenda trebuie s-o platiti la Administartia financiara unde aveti domiciliul .
si e normal sa platesc o amenda, pt k cineva ma propune k martor si da o adresa gresita, pt a nu fi gasit si a putea trage de timp pana isi rezolva el treburile???????