avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract Vanzare Cumparare Legea 112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract Vanzare Cumparare Legea 112

Buna ziua,

Ma confrunt cu urmatoarea situatie pentru care va solicit suportul: in 1998 am cumparat, in baza legii 112, un apartament situat la etajul unei case, contractul fiind incheiat cu ICRAL Herastrau Nord. Parterul casei apartinea unei alte persoane care, la randul sau, a cumparat tot in 1998. Dupa ce au expirat cei 10 ani mentionati in legea 112, noi am cumparat de la vecina noastra apartamentul de la parter, astfel devenind singurii proprietari ai intregii case. Mentionez ca aceasta casa se afla intr-o curte comuna in care sunt alte 2 imobile, fiecare cu intrare separata (practic sunt alte doua corpuri de casa). In urma cu putin timp am decis sa alipim cele doua apartamente si sa facem un nou cadastru pentru intreaga casa, moment in care, la o analiza mai atenta a contractului am sesizat ca podul nu apare trecut in contractul nostru, dar nici pivnita in contractul vecinei. Mentionez ca suntem singurii care folosesc aceste dependinte, nimeni din curte nu a avut vreodata acces nici la pod si nici la pivnita. Cum ar trebui sa actionam in aceasta situatie? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Schimb de spatii auxiliare in vederea unei constructii suplimentare. MV1 MV1 Desi am mai pus in discutie parti din subiectul care va urma, il voi mai pune o data in intregime in discutie si poate cineva va avea rabdare sa-l citeasca si ... (vezi toată discuția)
Parti comune vandute ca parti exclusive de icvl in 1973 Theo77 Theo77 Este vorba de o casa ce a fost construita in anul 1930, avand subsol, parter, etaj si mansarda. (Subsolul este trecut ca pivnita si la mansarda sunt camere de ... (vezi toată discuția)
Cum inceteaza dreptul de coproprietate fortata al unui imobil (curte comuna) achizitionat prin programul " prima casa" carmen_ carmen_ Buna, Nu demult am achizionat un imobil intr-o curte comuna, apartamentul se afla la etajul unei case, mentionez ca e singurul aparament de pe etaj. ... (vezi toată discuția)