avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizia de impunere anuala 2012 !!! O miselie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizia de impunere anuala 2012 !!! O miselie

Sunt total bulversata de decizia de impunere anuala pe 2012 !!!!
Pentru 20-30 euro/luna, dobanda obtinuta in urma unui depozit,suma odata impozitata de catre banca,acum mi se impune sa platesc si 468 lei,(un pricent de 5,5,catre CASS)desi nu aveam niciun venit in aceea perioada. Cine ne poate ajuta cu un model de contestatie,valabil,sa fie luat in considerare de catre Finantele Publice,pentru ca unii se plang ca tocmai acolo e smecheria,nu se accepta contestatiile facute oricum,dar nici nu se spune cum anume trebuie facute,se tergiverseaza intentionat,pentru a depasi cele 30 de zile in care se pot contesta deciziile. Un lucru mi se pare si mai miselesc,daca tot ne obliga sa platim CASS ,de ce sa nu fie pt 2015,incat sa putem beneficia de asigurarea medicala? De ce sa fie bani aruncati oentru noi,cei de rand?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Ianuarie 2015
ilinca71, utilizator

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anuala anaf vasi_patrusel vasi_patrusel De cateva zile, mama mea a primit prin posta, de la ANAF \\"Decizia de impunere anuala pentru plata CASS\\", conform careia trebuie sa plateasca 468 ... (vezi toată discuția)
Student dator la anaf pentru sanatate in 2012 davidioana davidioana Buna ziua! Am primit de la ANAF o instiintare ca sunt datoare 468 de lei pentru neplata contributiei de asigurari sociale de sanatate din anul 2012. mentionez ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuală de la anaf pentru cass sunsray sunsray Am primit acum câteva zile de la ANAF o [b]decizie de impunere[/b], privind stabilirea [b]contribuției de asigurări sociale de sănătate[/b] pentru anul ... (vezi toată discuția)