avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl-declaratie pe proprie raspundere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl-declaratie pe proprie raspundere

Vreau si eu sa stiu daca pt. constituirea unui SRL, declaratia pe proprie raspundere a asociatilor privind detinerea acestei calitati trebuie facuta neaparat in fata notarului, sau se poate da si in fata unui avocat?
esti cumva av. si nu sti?
Se poate da si în fata judecătorului delegat.
Shi care e problema daca este avocat sau jurist si nu stie? Nu ne-am nascut cu diploma crescuta pe frunte. Mai lasati mesajele de genul acesta Dăşteptilor! extraordinare mesaje, in loc sa incerci sa ajuti, ceea ce probabil nici tu nu stii....Multumiri
dai declaratia in fata avocatului care iti intocmeste actele.
nu te sfatuiesc sa dai declaratia in fata judecatorului delegat caci iti va amana dosarul pentru reverificare (cel putin asta e practica acum)
elena
De ce numai în fata avocatului, sunt f. multi consilieri juridici care se ocupă de întocmirea documentatiei necesare pt înfiintare soc.com.

Alte discuții în legătură

Consilierul juridic poate atesta identitatea partilor? Specimenul de semnatura poate fi dat in fata unui cj?
Iti po-ti atesta in calitate de cj. propia ta declaratie de asociat?

(vezi toată discuția)
Declaratie pe proprie raspundere administrator / asociat la infiintarea s.c. m0nique m0nique In vederea infiintarii unei societati comerciale, declaratia pe proprie raspundere referitoare la conditiile legale pentru detinerea calitatii de administrator ... (vezi toată discuția)
Renuntare la firma... bogdyban bogdyban Buna ziua, Sunt patronul unei firme, am calitatea de administrator si asociat unic si doresc sa cedez firma unui membru din familie dorind sa nu mai am nici ... (vezi toată discuția)