avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilierul juridic poate atesta identitatea partilor?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilierul juridic poate atesta identitatea partilor?

Specimenul de semnatura poate fi dat in fata unui cj?
Iti po-ti atesta in calitate de cj. propia ta declaratie de asociat?

specimenul de semnatura e una, si se da NUMAI in forma autentica, adica la notar.
declaratia de asociat e alta, si poate fi doar cu data certa.
insa sa-ti certifici propria declaratie, nu merge.
Specimenul de semnatura se legalizeaza numai la notar. Declaratiile pe propria raspundere nu sunt acceptate la ORC Bucuresti decat daca sunt atestate de avocat sau autentficat de notar.
Consilierul juridic care vrea sa ateste identitatea partilor la acte constitutive si/sau sa infiinteze societati comerciale sa intre in Barou.
Daca iti trebui la ORC exista si posibilitatea sa dai specimenul de semnatura la ORC in fata unui angajat al lor si scapi de notar, e singura posibilitate sa scapi de notar.
Intrebare: In baza carui act normativ ONRC presteaza servicii juridice catre terti??? Parca numai consilierii juridici( acte referitoare la persoana juridica unde este incadrat in munca) si avocatii sunt prestatori de servici juridice.
La O.N.R.C. se semnează în fata judecătorului delegat.

Alte discuții în legătură

Srl-declaratie pe proprie raspundere infolex infolex Vreau si eu sa stiu daca pt. constituirea unui SRL, declaratia pe proprie raspundere a asociatilor privind detinerea acestei calitati trebuie facuta neaparat ... (vezi toată discuția)
Asociat nou in sc - obligativitate declaratie, specimen semnatura Dorina87 Dorina87 Buna ziua, Daca intra un nou asociat in firma, acesta trebuie sa dea specimen de semnatura sau vreo declaratie notariala? Mentionez ca nu va avea si functia ... (vezi toată discuția)
Costuri infiintare srl 2dsmart 2dsmart buna ziua vreau sa infiintez un srl cu un capital social de 200ron si 5 coduri CAEN spuneti-mi care sunt costurile infiintarii firmei si ordinea ... (vezi toată discuția)