avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment.urmarire penala.procedura
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment.urmarire penala.procedura

Directoarea- fara stirea administratorului judiciar a vandut un mijloc fix la pret de fier vechi. Procesul de faliment este pe ro;u; instantei. Cine poate face plangere penala si unde? La parchet sau la judecatorul sindic? Rog un raspuns urgent, procesukl de faliment fiind in ultima faza.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: rrocambole , utilizator 23:00, 12 Februarie 2015
Plangerea penala se face la Parchet
Plangerea penala se face la parchet. Actiunea se adduce la cunostinta, in copie si judecatorului sindic.
De catre cine poate fi facuta plangerea penala:administratorul judiciar nu a facut afirmand ca nu a stiut ca bunul fix a fost vandut dar nici nu a fost aprobat sa fie vandut,la inventarul final fiind lipsa. Noi,salariatii putem face plangerea penala?
multumesc!
DA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicat de presa dna mjion mjion buna ziua ! am fost urmarit penal si trimis in judecata de DNA. atat la inceperea urmaririi penale cat si la trimiterea in judecata dna a publicat comunicate ... (vezi toată discuția)
Competenta instantei de judecata in insolventa vendeta vendeta buna. va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: daca sant asociat intr-un srl iar asociatul meu a cerut intrarea in insolventa a societatii fara ca eu sa ... (vezi toată discuția)
Santaj... hartuire... amenintare... b_nvalentin b_nvalentin Buna, Am o problema mai ciudata, si as dori sa va cer un sfat. este vorba despre \"tatal\" meu care din 83 este plecat din tara si din 89 este cetatean ... (vezi toată discuția)