avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe contul de economii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe contul de economii

Am inteles ca la orice suma dintr-un cont de economii,i se impoziteaza dobanda cu 16%.intrebarea mea e:daca ajung la o anumita suma,voi avea impozit si pe suma din banca si pe dobanda.si daca da,care e acea suma?
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 09:48, 8 Ianuarie 2015
Se impoziteaza doar venitul obtinut - adica dobanda.
Suma depusa in banca a fost impozitata cand ati obtinut-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul de reparatii la asociatia de proprietari si impozitarea M. Gradinaru M. Gradinaru Buna seara la toti Moderatorii, Consultantii si Utilizatorii acestui Forum! Sarut mana Doamnelor si Domnisoarelor! De curand am aflat de la un membru din ... (vezi toată discuția)
Buna seara am si eu o intrebare. am avut in banca intr-un cont ... Dragos6891 Dragos6891 Buna seara am si eu o intrebare. Am avut in banca intr-un cont o suma de bani. Din acestia am scos 10.000 Ron pentru a schimba instalatia de termoficare a ... (vezi toată discuția)
Impozite pe poker online? adi80 adi80 incerc sa aflu daca la noi se impoziteaza banii castigati la poker pe internet, mai precis pe situri de poker aflate in alte tari. adica daca eu joc din ... (vezi toată discuția)