avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Instiintare de proprire contestatie in 15 zile - Amenda
Discuție deschisă în Executare silită

Instiintare de proprire contestatie in 15 zile - Amenda

Cum se face o actiune in contestatie la executare ?
Ce documente trebuie sa ai? Unde trebuie sa mergi? Ai nevoie de avocat?

Am primit un titlu executoriu pentru infiintare propriere care spune asa:
Impotriva prezentului inscris se poate introduce contestatie la instanta judecatoreasca competentaq, in termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunostinta, in conf cu preved art 172-173 din OG 92/2003.
Potrivit dispozitiilor art 9 akin 2 lit d din OG 92/2003, republicata..cand urmeaza sa se ia masuri de executare silita, nu este necesara audierea contribuabilului.

O seara buna.

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:44, 7 Ianuarie 2015
Daca detineti probe temeinice,aveti dreptul sa formulati contestatie impotriva executari silite
Model contestatie gasiti pe site si il personalizati cu datele din speta dvs
Daca stapaniti procedura si va asumati responsabilitatea sa va reprezentati si sa va aparati interesele in fata instantei,puteti sa compareti in fata instantei de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita intrebsieu intrebsieu Buna, va rog daca ma poate ajuta sa ma lamuresc cu o situatie de Executare Silita. Detin un PFA si am ramas restant cu plata la finante. Si am primit astazi ... (vezi toată discuția)
Infiintare poprire marius2006 marius2006 Buna ziua am primit o scrisoare de la Administratia Finantelor Publice a mun. Bucuresti in legatura cu o adresa de infiintare a popririi. Concret, in baza ... (vezi toată discuția)
Somatie si titlu executoriu cohmana cohmana Sotul meu a primit o amenda deoarece a fost scos de sub urmarire penala,pe care nu a achitat-o atunci si a fost trimisa la financiar.de acolo ne-a venit ... (vezi toată discuția)