avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... incadrarea in grad de handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

incadrarea in grad de handicap

In ce grad de handicap poate fi incadrata o persoana cu neo mamar operat care are un ganglion metastazat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:40, 7 Ianuarie 2015
Numai comisia medicala de expertiza persoane cu handicap este acreditata sa verifice documentele medicale,starea de sanatate eventual sa solicite investigatii suplimentare pentru a concluziona asupra afectiunii si a decide emiterea de decizie/certificat de incdrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap mariana47carmen mariana47carmen In anul 2008 am fost diagnosticata cu cancer de col uterin si am fost operata.In urma interventiei chirurgicale au fost descoperite doua tumori maligne,una de ... (vezi toată discuția)
Handicap dumitruflorea dumitruflorea Am implantate 8 stenturi. Se poate considera handicap? 2.in cazul in care am suferit 4 operați la coloana șimi sa montat o proteza pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad de handicap idoinai idoinai Buna ziua! Sunt in situatia de a merge curand la Comisia de expertiza pentru persoane cu handicap,pentru revizuirea periodica. Si acum incepe povestea.In ... (vezi toată discuția)