avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Obligatie de incalzire, sau nu ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Obligatie de incalzire, sau nu ?

Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc nou, cca 5ani. Problema mea este mucegaiul aparut pe grinzile apartamentului (este plin apartamentul de grinzi: baie, bucatarie, dormitor, sufragerie, hol) acestea fiind ffff RECI, cu toate ca centrala mea functioneaza pe 22.5 grade,iar de aerisit - aerisesc zilnic.
Acum ma gandesc daca nu cumva, aceasta problema o am din cauza ca vecinul de deasupra inca nu s-a mutat, nu a dat drumul la CT, ci din contra, acum la -20grade, are geam deschis. Intrebarea mea este urmatoarea, il poate obliga cineva , o lege, sa inchida geamurile deschise, si sa asigure cat de cat un nivel de caldura in apartamentul sau ?
Va multumesc frumos pentru raspunsurile dumneavoastra, si va doresc o zi buna in continuare.
Cel mai recent răspuns: DaviAndrei , utilizator 08:45, 8 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara . locuiesc într-un apartament la etajul 4 (ultimul ... Sashalexa Sashalexa Bună seara . Locuiesc într-un apartament la etajul 4 (ultimul ). As dori sa schimb destinația camerelor în felul următor:. Sufrageria care este perete ... (vezi toată discuția)
Bună seara! sunt proprietara apartament la bloc etaj 4/4. bucătăria ... irinucairinuca23 irinucairinuca23 Bună seara! Sunt proprietara apartament la bloc etaj 4/4. Bucătăria este lipită de dormitorul apartamentului vecin. Apartamentul vecin nu este ... (vezi toată discuția)
Mutare bucatarie în living Cosma Mariana Cosma Mariana Buna ziua, doresc mutarea bucatăriei în sufragerie iar noua camera sa o transform în dormitor. Menționez că atât plita cat și cuptorul sunt ... (vezi toată discuția)