avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALARIUL MINIM PT UN CIM CU TIMP PARTIAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALARIUL MINIM PT UN CIM CU TIMP PARTIAL

Buna ziua

Am un angajat care are CIM cu timp partial, mai exact de 2h si salariu de 239ron.
In acest caz trebuie sa-i maresc si lui salariul,datorita mariri salariului minim pe economie?
Eu am gandit asa, daca ar fi avut CIM cu 8h salariul lui ar fi fost 956 si automat ar fi trebuit sa-i maresc salariul.Daca gresesc va rog sa-mi spuneti.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:26, 8 Ianuarie 2015
Nu gresiti , trebuie marit salariul acestuia.

Avand in vedere ca are timpul de munca de 2 ore/zi , salariul minim brut lunar trebuie sa fie de 244 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce taxe și impozite plătește o asociatie de proprietari pentru femeia de serviciu și administrator? petre1981 petre1981 Bună ziua! Pe lista de întreținere apare pe luna februarie la cheltuieli 1925 lei la administrator, are contract 2h/zi și 1780 la femeia de serviciu, are ... (vezi toată discuția)
Salarizare ninocica ninocica daca angajej o persoana cu 2/h pot sa pun salariul aferent la 2h pe contractul de munca s-au trebue sa ilpun la fel ca la cel cu norna intreaga (vezi toată discuția)
Modalitate de angajare cu remuneratie in functie de gradul de incarcare d_olaru d_olaru Doresc sa aflu cum se poate angaja cu contract de m-ca (sau conventie civila) in care sa fie prevazut salariul lunar (de 1500 lei, de exemplu) dar plata ... (vezi toată discuția)