avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajati care lucreaza la sediul clientului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajati care lucreaza la sediul clientului

Buna ziua,
am o firma tip call center in Iasi. Este posibil sa angajez oameni din Bucuresti, care sa lucreaza la sediul unui client din Bucuresti? Adica oamenii sa fie angajati pe firma mea, dar sa lucreze la sediul clientului cu care am contract de colaborare in Bucuresti?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 14:16, 8 Ianuarie 2015
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract angajare dionescu75 dionescu75 Buna seara, In luna decembrie 2015 am avut un dialog cu o persoana pt un post intr-o reprezentanta a unei companii cu sediul in Cipru pentru pozitia de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca temporara sau delegare/detasare ContSters207843 ContSters207843 O persoana angajata la firma X cu contract de munca pe perioada nedeterminata a fost trmis sa lucreze la firma Y din alta localitate in \\"leasing de ... (vezi toată discuția)
Judecata cu o firma canadian Myshenka Myshenka Buna ziua ! Prietena mea lucreaza la o firma de call-center ,AEROGLOBAL pe nume aici (Cost Master Comunication ),cu sediul in Toronto ,Canada.In Bucuresti ... (vezi toată discuția)