avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract angajare

Buna seara,

In luna decembrie 2015 am avut un dialog cu o persoana pt un post intr-o reprezentanta a unei companii cu sediul in Cipru pentru pozitia de administrator reprezentanta. Avocatul la care am fost mi-a spus ca e vorba doar de o reprezentanta care reprezinta interesele celor din Cipru. Mai tarziu am aflat ca e vb si de o echipa de 10 oameni pe vanzari. Apoi am semnat un act de obtinere a documentelor necesare de infiintare a unui sediu.
Dupa am asteptat sa iasa aceste acte, pe urma am fost amanat ca trebuie sa iasa CIF-ul(fara el nu puteau sa-mi faca contractul de munca)
Apoi am mai asteptat sa gaseasca sediul
Tot asteptand am ajuns la sfarsitul lui martie 2016
Astazi 28.03.2016 am fost sunat sa trimit pe un email pentru contractul de angajare urmatoarele documente: copie pasaport, cazier si o factura de utilitati
Intrebarea mea este daca e normal sa trimit o factura de utilitati pentru un contract de angajare, atat timp cat activitatea firmei se realizeaza prin conturi bancare, prin transferuri bancare, prin call center, nu se lucreaza practic cu lucruri fizice(produse, sau altceva semanator, totul este doar online)

Ce pot face in aceasta situatie?
Pot cere de la avocatul care repzinta interesele acestei companii actul pe care l-am semnat, o copie?
Mentionez ca persoana care se "ocupa" de actele mele nu o cunosc foarte bine, nu-i cunosc responsabilitatile si functia in aceasta firma care nu stiu ce e cu ea

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 29 Martie 2016
dionescu75 a scris:

....
Intrebarea mea este daca e normal sa trimit o factura de utilitati pentru un contract de angajare, atat timp cat activitatea firmei se realizeaza prin conturi bancare, prin transferuri bancare, prin call center, nu se lucreaza practic cu lucruri fizice(produse, sau altceva semanator, totul este doar online)

Ce pot face in aceasta situatie?
Pot cere de la avocatul care repzinta interesele acestei companii actul pe care l-am semnat, o copie?
....
Multumesc

1. Pentru ce sa emiteti acea factura ?

2. Puteti cere de la avocatul care reprezinta interesele acestei companii copie de pe actul pe care l-ati semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentant legal,intr-un contract furnizari servicii. camicr camicr Buna ziua am cerut lamuriri intr-o problema detaliata,dar nu am primit raspuns,probabil a fost cererea prea lunga. deci,titular contract furnizari ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea contractului de munca de catre angajator. Buga30 Buga30 Buna seara, am nevoie de câteva sfaturi daca ma poate ajuta cineva .Lucrez la o companie cu capital italian(call center) si intampin niste probleme in ... (vezi toată discuția)
Anulare contract firma de telefonie mobila cioranu cioranu La inceputul lunii feb2014 am fost contactat de un agent de la o telefonie mobila concurenta cu cea la care eram cu contract in derulare.Acel contract stiam ca ... (vezi toată discuția)