avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare apel

Anulează cererea de apel
Solutia pe scurt: Admite excepţia netimbrării apelului. Anulează apelul ca insuficient timbrat. Intrebarea este daca aceasta solutie este irevocabila? Mai pot face ceva?
Cel mai recent răspuns: cptelena , utilizator 13:59, 8 Ianuarie 2015
Din moment ce acum, nu a fost timbrat, chiar si daca prin natura procesului, ati putea ataca cu recurs, tot degeaba
este vorba despre permisul auto,pe fond am pierdut iar in apel solutia a fost cea de sus,nu inteleg de ce avocatul a lasat sa se intample asa, va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs Nautilus Nautilus Va rog sa-mi comunicati daca dupa ce recursul mi-a fost anulat din cauza netimbrarii mai am vreo cale de atac. Decizia Curtii de Apel a fost ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru calculata gresit voinea75 voinea75 Mi s-a pus in vedere sa completez taxa de timbru pana la urmatorul termen, atat mie cat si partii adverse intru-un proces de partaj. Aceasta taxa de timbru a ... (vezi toată discuția)
Taxa recurs mai multe capete de cerere eugen82 eugen82 Am declarat recurs (vechiul cod procedura) intr-o actiune cu mai multe capete de cerere. Nu am contestat prin motivele de recurs decat solutia din apel cu ... (vezi toată discuția)