Am declarat recurs (vechiul cod procedura) intr-o actiune cu mai multe capete de cerere. Nu am contestat prin motivele de recurs decat solutia din apel cu privire la un singur capat de cerere.
Cu toate astea taxa de timbru mi-a fost calculata pentru toate capetele de cerere (50% din taxa fond), cel putin asa pare pt. ca in citatie a fost trecuta o suma fara explicatii.
Daca nu timbrez decat pentru suma capatului de cerere contestat, ce se intampla?Se solutioneaza recursul doar pentru capatul de cerere timbrat sau se anuleaza recursul pentru netimbrare?
Sint in recurs , nu in apel, pe vechiul cod si legea 146/1997, care la art.11 alin.1 spune "50% din taxa datorata la suma contestata.."
Întrebarea este: daca platesc doar aceasta taxa , nu si pentru restul cererilor asa cum am explicat anterior, atunci se solutioneaza recursul doar pentru acea cerere timbrata?
La fond daca se timbreaza partial, doar anumite cereri, acestea se solutioneza si se anuleaza restul netimbrate.
Taxe de timbru
handsu
Daca in fond cererea de chemare in judecata a fost anulata pentru netimbrare , instanta stabilind termen de recurs , iar dupa declarare acesta poate fi respins ... (vezi toată discuția)