avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Depunere declaratii
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Depunere declaratii

Buna ziua,
Sunt persoana fizica si in urma unui control fiscal am fost declarata platitoare de TVA (mi s-a emis CIF) ca urmare a unor tranzactii imobiliare din 2009.
Eu mi-am platit debitul calculat prin inspectia fiscala deci fisa mea de TVA este zero.
Va rog sa imi spuneti daca am obligatia sa depun declaratia 300, daca in prezent nu desfasor nici o activitate si nici nu intentionez sa desfasor.
Ce se intampla cu acel CIF care mi s-a atribuit.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 16:57, 8 Ianuarie 2015
Daca v-au inregistrat in scopuri de TVA si inregistrarea nu s-a anulat trebuie sa depuneti 300.
Verificati in link-ul de mai jos situatia dvs - introduceti CIF-ul si codul captcha.

[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 8 Ianuarie 2015
ContSters256771, utilizator
Sa depun declaratia 300 cu zero?... si cate luni trebuie sa depun sau pina cand?
Cat timp ati figurat ca platitor de TVA.
C.I.F. meu a fost emis pe data 8.12.2014
In teorie trebuie sa depuneti pentru dec 2014 si apoi inca 5 luni. Dupa 6 luni de deconturi pe 0 ANAF-ul va anuleaza inregistrarea de platitor de TVA. Va emite o decizie si pentru luna emiterii deciziei depuneti ultimul decont.

Cu toate acestea verificati daca sunteti sau nu inregistrata ca platitor de TVA ca s-au mai vazut anomalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare inregistrare in scopuri de tva adrianabresug adrianabresug Daca o societate s-a inregistrat la infiintare ca si platitoare de tva dar a fost scoasa din oficiu din cauza ca nu depasea plafonul de tva ,ce trebuie sa faca ... (vezi toată discuția)
Am certificat nou de inregistrare fiscala, ce fac cu cel vechi? lorella lorella Buna ziua, am obtinut un certificat nou de inregistrare fiscala, intrucat nu eram platitor de TVA, iar acum sunt, si am acelasi CIF, dar cu RO in fata. Cel ... (vezi toată discuția)
Asociatie civila de proprietari taie taie Buna ziua, Asociatia civila de proprietari are atribuit un cod fiscal? Pe chitanta de intretinere este trecut CIF -UL si am verificat la mfinante.ro acest ... (vezi toată discuția)