Buna ziua, am obtinut un certificat nou de inregistrare fiscala, intrucat nu eram platitor de TVA, iar acum sunt, si am acelasi CIF, dar cu RO in fata. Cel vechi ( fara RO) nu mi s- a cerut la Adm.financiara pentru anulare ( probabil nu se anuleaza) si il mai am inca. Vreau sa accesez fonduri structurale pe partea de activitate non- profit( suntem ONG) si nu stiu daca in declaratiile din dosarul de accesare trebuie sa depun CIF- ul cu RO sau cel fara RO, in acest caz.
Va multumesc anticipat pentru lamuriri.
Buna ziua!
In general se depun cele doua certificate, cel de inregistrare fiscala si cel de inregistrare in scopuri de tva.
Sunt valabile amandoua si se folosesc ca atare.
certificatul de inregistrare CUI (emis de ONRCB) ramane valabil si este actul cu care societatea se identifica si este altceva decat Cel de inregistrare in scopuri de tva (emis de ANAF) .
Multumesc pentru lamuriri. Dar daca aplic pentru un grant, trebuie sa depun probabil ultimul CIF ( cu RO), cu mentiunea ca sunt platitor de TVA, fara drept de deducere pentru activitatile non- profit? As dori o confirmare, daca trebuie sa procedez asa... TVA-ul pentru astfel de proiect este cheltuiala eligibila, daca nu poate fi recuperat, dar vreau sa fiu sigura ca declar totul cum trebuie la dosar, pentru a nu avea probleme...
Mutumesc, astept parerea dvs.
Depunere declaratii
miha2766
Buna ziua,
Sunt persoana fizica si in urma unui control fiscal am fost declarata platitoare de TVA (mi s-a emis CIF) ca urmare a unor tranzactii imobiliare ... (vezi toată discuția)