avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CARDURI SANATATE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CARDURI SANATATE

AM UN COPIL DE 13 ANI. NU AM PRIMIT CARDUL DE SANATATE. CE SA FAC? COPIII PRIMESC CARD SAU AU ALT REGIM?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:55, 8 Ianuarie 2015
Copiii pana la varsta de 18 ani sunt asigurati la sanatate fara plata contributiei si nu li se elibereaza cardul de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere suplimentara persoane in intretinere vs coasigurati Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o nelamurire referitoare la persoanele aflate in intretinerea unui salariat. In Codul Fiscal sunt mentionate persoanele care se pot afla in ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul de sanatate Vilcu Gina Vilcu Gina Referitor la asigurarea in sistemul de sanatate,as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul fetitei mele care in ian.2016 va implini 18 ani dar va fi ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate copil ileana.barna ileana.barna Buna ziua Sunt salariata si am copilul de 28 ani care nu mai are serviciu. Cum sa fac , sa-l pot asigura la sanatate pe statul meu de plata? (vezi toată discuția)