avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare retroactiva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare retroactiva

Buna ziua,
As dori sa stiu daca se poate factura retroactiv.Ma intereseaza deoarece o firma din Bulgaria ne-a facturat chiria pe o perioada de 8 luni retroactiv.Este vreo Directiva europeana care permite asa ceva?Daca se factura lunar acea factura era acum prescrisa fiind vorba de o factura ce trebuia emisa in 2010.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 19:52, 8 Ianuarie 2015
Facturile se intocmesc in baza unui contract,semnat de catre parti,care ar trebui sa specifice si modul de facturare, daca nu s-a facturat conform contractului puteti sa nu acceptati factura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta fara factura azteka azteka Buna ziua, am o firma de constructii si as dori sa-mi spuneti daca am vreo sansa de a recupera un debit de la alta firma de constructii cu care am lucrat ca ... (vezi toată discuția)
Nelamurire micro intr. in 2010 utilizator nou utilizator nou Am considerat ca e mai usor daca o iau de la inceput . Dupa cateva ore petrecute pe legislatie si forumuri , concluzia este : nu se stie daca va mai fi ... (vezi toată discuția)
Executare prin titlu executoriu contract de inchiriere valix22 valix22 Situatia noastra este urmatoarea: Am inchiriat un utilaj catre o firma in ianuarie 2018. Contractul prevede plata lunara a chiriei pentru care am emis facturi ... (vezi toată discuția)