avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA cod 6201 - Scutire impozit sau nu?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA cod 6201 - Scutire impozit sau nu?

Buna ziua.

Doresc sa infiintez un PFA, cu impozitare in sistem real, cu cod 6201 (activitati de realizare a soft-ului la comanda). Fara anagajati.

Se va aplica scutire de impozit (eu fiind programator) sau nu? Daca da, in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:04, 8 Ianuarie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Acea reducere se aplica doar pentru venitul sub forma de salariu cu contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator cu handicap pentru pfa cu activitate programare. impozitul? big_bughy big_bughy Buna ziua, Am un PFA cu cod caen 6201 - Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client), deci programare. Am si handicap, gradul 2, ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cfv1000 cfv1000 Buna ziua Am nevoie sa imi fac un PFA si am nevoie de niste informatii. PFA-ul e pentru presatari servicii - programare web. Sunt web developer. Din cate ... (vezi toată discuția)
Pfa probleme cu codul caen kazimir2048 kazimir2048 Buna ziua.Am sa va expun problema mea si sper din tot sufletul sa ma puteti ajuta In urma cu patru ani am avut deschis un PFA cu codul 6201-activitati de ... (vezi toată discuția)