avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot recupera telefonul de la politie sau procuror fara ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot recupera telefonul de la politie sau procuror fara acte?

- pot recupera telefonul de la politie sau procuror fara acte?
Cel mai recent răspuns: ContSters340822 , utilizator 15:38, 9 Ianuarie 2015
Da daca duceti dovada de achizitionare (persoana care vi la facut cadou, omul de la care l-ati primit, factura de plata, etc).
si daca aceea persoana nu are cum sa demonstreze ca ea mi l-a facut cadou? adica nu are nici ea nimic la mana prin care sa demonstreze?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicarea unui bun Shylock Shylock Buna seara ! Pot recupera un telefon mobil furat daca nu am actele acestuia(telefonului)? Mentionez ca am depus plangere iar telefonul a fost localizat. (vezi toată discuția)
Exista vre-o sansa de recuperare? zaNNy zaNNy Buna ziua. Am pus spre vanzare un telefon, in cateva zile am fost contactat de o persoana ,care parea interesata de acest produs, mia propus sa vin sau sa ... (vezi toată discuția)
Factura orange mirceapopa69 mirceapopa69 Daca i-am dat cuiva un telefon, fara sa stiu ca avea in el o cartela de la un abonament, iar el a vorbit de multe milioane, mai pot face ceva? multumesc (vezi toată discuția)