avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie maternitate

buna ziua. zilele acestea imi depun dosarul pentru indemnizatie de crestere copil pentru 2 ani de zile. (sunt angajata la o societate).in viitorul apropiat doresc sa imi deschid un srld. voi avea in continuare dreptul sa primesc aceasta indemnizatie? dar daca as dori sa ma si angajez la firma nu sa fiu doar unic asociat? (un salariu pentru a putea face un credit pt casa)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:42, 8 Ianuarie 2015
In timpul concediului crestere copil puteti avea venituri profesionale (din prestarea unei activitati) de pana la 3.000 lei pe an calendaristic.
adica maxim 250 lei pe luna?
Cam asa ceva, maxim 250 lei/luna.
1. Dispozitia legala nu spune ca trebuie sa fie 250 lei pe luna ci ca intr-un an calendaristic sa nu depasiti 3.000 lei.

2. Suma de 250 lei pe luna poate fi considerata o medie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri obtinute in ccc ALINAfenesan ALINAfenesan buna seara, pana in 11 iulie cand trebuie sa ma reintorc la serviciu, sunt in concediu pentru cresterea copilului. din 1 aprilie urmeaza sa mi se faca un ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa pe perioada ccc? oanaharsa oanaharsa Buna ziua Urmeaza sa intru in concediu de crestere a copilului si nu stiu daca este obligatoriu sa imi suspend activitatea PFA. Sunt angajata cu norma ... (vezi toată discuția)
Venituri in concediu crestere copil valentinaandreica valentinaandreica Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copil pana la varsta de 2 ani si vreau sa ma angajez cu contract individual de munca.Conform legislatiei actuale in ... (vezi toată discuția)