buna ziua,,,as avea si eu intrebare in urma cu un an am avut un process de divort cu incredintare minor,eu fiind plecata in strainatate nu am stiut ce se intampla la dosar si mergand acum in Romania din actele depuse la dosar am rezultat ca din totzi avocatii care au depus imputernicire pentru mine fara sa vorbesc cu ei fara sa stiu cine sunt au depus acte si cereri impotriva mea precum ei ma reprezinta ca sa pierd procesul din moment ce nu am primit citatii nimic,am mers la unul dintre avocati sa ii intreb daca ma cunosc daca stiu ceva de dosarul acesta si de unde pana unde sunt imputerniciri de la mine pt,ei.Si avocatul mia raspuns ca nu stie nimic de dosarul meu si niciodata nu a fost la acest process,toate intampinarile si acte au fost depuse in numele lui fara sa cunoasca nimic,eu din aceasta cauza am pierdut si ptoces si copil tot pt.ca figura ca pe mine ma reprezinta avocet si stiu de process,,,
Daca avocatii respectivi nu au fost angajati de dvs sau in numele dvs de catre cineva din familie situatia este complexa si poate prezenta aspecte ce tin si de natura penala.Mergeti cu un avocat ,studiati dosarul vedeti daca au fost depuse delegatii avocatiale pt a fi reprezentata,solicitati explicatii etc.Trebuie lamurita aceasta situatie,trebuie lamurit ce aparari au facut in dosar si daca v-au aparat strict formal,incercandu-se o prejudiciere a intereselor dvs.Pe de alta parte ca avocat ce am vazut fel de fel de situatii inclin sa cred si in alta versiune posibila,dvs fiind plecata in strainatate ,copilul banuiesc ca se afla in grija tatalui ,este posibil sa va fi inteles cu fostul sot pt divort si acum v-ati razgandit in ceea ce priveste minorul.Va spun sincer imi este greu sa cred caun avicat isi poate risca cariera,libertatea comitand eventuale falsuri pt a obtine un onorariu pt un divort.