avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... militar in rezerva; card asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

militar in rezerva; card asigurare de sanatate

A inceput casa asigurarilor de sanatate pentru militari sa distribuie cardurile ? X-(
Cel mai recent răspuns: Constantin PRICOPE , Consilier juridic 17:12, 8 Ianuarie 2015
Un raspuns ar putea fi, eventual, informatia furnizata de catre prof. dr. Vasile Astarstoaiei, Presedintele CNM, potrivit careia casele asigurarilor de sanatate pentru militari, transportatori etc. nu beneficiaza de serviciile Sistemului de Evidenta Informatizata. Asertiunea este veche.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardul national de sanatate assbell99 assbell99 Unde ma pot adresa daca pana acum eu nu am cardul de sanatate emis,fiindpensionara? (vezi toată discuția)
Adeverinta alinpic alinpic Buna ziua, care este legea/ordonanta unde se precizeaza ca din septembrie a.c. nu se mai elibereaza adeverinte de la cnas pentru pers care apar deja in baza ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate Kalaf Kalaf Sunt un cetatean strain cu sedere permanenta in Romania, platesc asigurarile de sanatate de 15 ani, apar la CAS ca asigurat si nu am un card de sanatate ... (vezi toată discuția)