avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neinchiderea cartii de munca in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neinchiderea cartii de munca in revisal

Buna seara, sotiei mele la ultimul loc de munca nu i s-a inchis cartea de munca in revisal,asta s-a intamplat acum vreo 4 ani .Am aflat doar acum intr-ucat a vrut sa faca un curs de recalificare prin ojfm iar aici acestia i-au zis ca are cartea de munca activa.Cum trebuie procedat , deoarece cei de la ITM ne-au trimis la administratorul societatii, iar acesta bate pasul pe loc intr-ucat l-am anuntat acum vreo doua luni,dar cred ca-i este teama sa nu ia vreo amenda.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 8 Ianuarie 2015
ITM-ul nu are posibilitatea sa modifice datele transmise de catre un angajator in REVISAL.

Sotia dvs a primit vreo decizie de incetare a c.i.m. la acea societate?
Deci, cartea de munca o are acasa si scrie ,,incetat contr. de munca conf. art 55 litera b din codul muncii
Eu nu v-am intrebat de cartea de munca, ci de decizia de incetare a c.i.m.?

La ITM trebuia depusa o sesizare scrisa prin care le comunicati faptul ca angajatorul nu a completat si transmis REVISAL la incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date incorecte de operare decizii incetare cim in revisal lemonik lemonik Buna seara. Spuneti-mi, va rog frumos, ce pot face in situatia in care am inregistrat in revisal decizii de incetare a cim atat cu art 55(b), cat si cu 31(1) ... (vezi toată discuția)
Este valabila incetarea contractului de munca? gio1 gio1 Buna ziua,sunt administratorul unei SC si ma comfrunt cu urmatoarea problema: pe data de 4.01.2011 o salariata a plecat in strainatate fara sa semneze decizia ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim unui salariat care doreste acest lucru ContSters86219 ContSters86219 va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez in cazul in care un salariat care are CIM pe durata nedeterminata, ma anunta azi ca de miine nu mai vine la munca ... (vezi toată discuția)