avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Depunere Declaratie 392B pentru PFA radiat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Depunere Declaratie 392B pentru PFA radiat

Buna ziua,

Pina in luna iulie inclusiv, a anului 2014, am functionat ca si PFA. Incepind din luna august a aceluiasi an, PFA-ul a fost radiat din Registru Comertului.
La momentul inregistrarii radierii PFA-lui la Fisc, cei de acolo mi-au spus ca mai trebuie sa redepun doar Declaratia 200 pina la termenul legal, respectiv luna mai, a anului 2015!
Doresc sa stiu daca mai am obligatia depunerii Declaratiei 392B, corespunzatoare anului 2014?

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: imamco , utilizator 22:27, 12 Ianuarie 2015
Eu cred ca nu trebuie sa mai depuneti declaratia 392B, din considerentul ca PFA fiind radiat nu mai are CUI valabil. La declaratia 200 este altceva,acolo se trece codul numeric personal.
Multumesc pentru raspuns! Daca cineva mai are o parere, o astept cu mare interes!
Multumesc anticipat! Cu stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b pentru pfa radiat rainmanx rainmanx Buna ziua, Am fost PFA cu norma de venit neinregistrat in scopuri de TVA pana la sfarsitul anului 2015, cand l-am radiat (data radierii este 27 sau 28 ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pfa teo53 teo53 Am un PFA( coafor) infiintat si inregistrat in mai 2014, ce declaratii fiscale si pana la ce data trebuiesc depuse? Multumesc pt raspuns! (vezi toată discuția)
Declaratii depuse dupa inchiderea pfa delotilia delotilia Buna ziua. Am inchis PFA-ul in martie 2014. Mai trebuie sa depun vreo declaratie in 2015 pentru acel PFA? Ma intreb in mod special daca mai trebuie depusa ... (vezi toată discuția)