avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 392b pentru PFA radiat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 392b pentru PFA radiat

Buna ziua,

Am fost PFA cu norma de venit neinregistrat in scopuri de TVA pana la sfarsitul anului 2015, cand l-am radiat (data radierii este 27 sau 28 decembrie, nu mai stiu exact).

Avand in vedere ca declaratia 392b se depune pentru anul anterior, trebuie s-o depun si eu chiar daca am radiat PFA-ul? Stiti cumva daca exista vreo posibilitate de depunere online, ca sa evitam cozile si nervii de la fisc?

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: condor annamaria , utilizator 17:46, 22 Februarie 2016
Entitatile radiate nu mai pot depune declaratii.
Si eu mi-am radiat PFA-ul pe 30 decembrie 2015 (decizia data de ONRC pe 31 decembrie), in ianuarie am depus actele la finante; inspectorul mi-a spus sa depun declaratia 392B pentru 2015; am facut acest lucru prin 4-5 februarie, la ghiseu.
Popu a scris:

Si eu mi-am radiat PFA-ul pe 30 decembrie 2015 (decizia data de ONRC pe 31 decembrie), in ianuarie am depus actele la finante; inspectorul mi-a spus sa depun declaratia 392B pentru 2015; am facut acest lucru prin 4-5 februarie, la ghiseu.

Pe undeva e logic, 392b se depune pentru anul anterior, asa ca decat sa ma trezesc cu vreo amenda, mai bine o depun.

Exista vreo varianta de depunere online? Stie cineva?
Da,cu semnatura electonica, altfel obligatoriu ghiseu :(.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie 392b pentru pfa radiat imamco imamco Buna ziua, Pina in luna iulie inclusiv, a anului 2014, am functionat ca si PFA. Incepind din luna august a aceluiasi an, PFA-ul a fost radiat din Registru ... (vezi toată discuția)
Declaratie de inactivitate pfa cibo0505 cibo0505 Buna ziua, anul trecut am infiintat un PFA, si pana la sfarsitul anului fiscal am inregistrat doua facturi de cheltuiala pe el. Intrebarea ar fi, daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b earlysunset earlysunset Am vrut sa depun astazi la Finante D 392B (PFA-sistem real, neinregistrat in scopuri de TVA) si mi s-a spus ca pot depune declaratia doar intre 1-28 feb. Totul ... (vezi toată discuția)