avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii depuse dupa inchiderea PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii depuse dupa inchiderea PFA

Buna ziua. Am inchis PFA-ul in martie 2014. Mai trebuie sa depun vreo declaratie in 2015 pentru acel PFA? Ma intreb in mod special daca mai trebuie depusa D205 (Declaraţia informativă privind impozitul reţinut la sursă şi câştigurile/pierderile realizate, pe beneficiari de venit) in cazul meu.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 20:40, 28 Ianuarie 2015
Eu consider ca Declaratie 205 nu mai poate fi depusa,motivul fiind : CUI nu mai este valabil,PFA fiind radiata. Cred ca ati depus Declaratia 200 pentru activitatea din anul 2014,altfel nu se putea face radierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire d 205 pentru asociatie de proprietari predata la jumatatea anului Crina70 Crina70 Buna ziua! Pana in iunie 2015 am fost administratorul unei asociatii de proprietari, care ulterior a fost predata si, as vrea sa stiu cum se completeaza ... (vezi toată discuția)
Completare si depunere d205 cateldestept cateldestept D205 se depune pentru veniturile din salarii din anul 2016? (vezi toată discuția)
D205 imposibilitatea de a o prelua la ghiseu mirela.onciu mirela.onciu Am vrut sa depun D205 la ghiseu, si operatoarea nu a putut-o prelua, si spunea nu nu este compatibila, vorbea despre 2015 cu 2015. S-a mai intalnit cineva cu ... (vezi toată discuția)